sup y'all

Zima je još uvijek tu i tek sada pokazuje zube minusima. Uprkos tome (i nakon kratke blog pauze) odlučio sam da sa vama podjelim malo zimske outfit čarolije.

The Perfect Winter Outfit

O outfitu

Nisam planirao da pišem o jednom zimskom outfitu jer sam mislio da nam dolaze topliji dani i zbog toga sam već imao sve pripremljeno za jedan proljetni outfit i onda 😒 odjednom 😩 zima odluči da pokaže svoje zube i meni poremeti planove. Ipak sam odlučio da iskoristim ove hladne dane i sniježni ogrtač da sastavim jedan savršen (o tome malo poslije) zimski outfit. Kao outfit baza poslužili su mi kaput i gležnjerice. Ispod kaputa sam obukao klasični džemper jer se činio kao jedan očigledan izbor za ovo vrijeme. Isto vrijedi i za crni jeans – sa njim ne možete pogriješiti kada su hladni dani u pitanju. Prstenovi i novi šešir su mi poslužili kao modni dodaci. Neću valjda kapu i rukavice obući po ovom 😂

Zašto je savršen?

Uz ovaj outfit možete kombinovati modne dodake koji se nose tokom zime (rukavice, kapa, šal…)(duuh). Ako niste ljubitelj neutrlanih tonova i crne boje  možete svakako sastaviti “vedru” kopiju igrajući se malo sa bojama. Za vedriju varijantu svakako preporučujem da kombinujete bež i krem tonove, a ako ste smjeli možete dodati narandžastu boju u sve to. Pored mješanja boja možete se igrati i sa uzorcima.

Zbog toga smatram da je ovo jedan savršen zimski outfit (iako na izgled djeluje jednostavno ) jer svako može izraziti sebe i svoj stil.

Na sebi nosim

  • Kaput: s.Oliver
  • Džemper: Bershka
  • Jeans: NewYorker
  • Gležnjerice: Gemo
  • Prstenovi: Bershka
  • Šešir: Zara

Naposlijetku, kako vam se dopada ovaj outfit?